GOOD FOOD

СПЕЦИЈАЛИЗИРАНА ПРОДАВНИЦА ЗА ПРЕМИУМ И ДЕЛИКАТЕСНИ ПРОИЗВОДИ

ЗА НАС

Текстил АД

goodfood.mk е online продавница на компанијата „ТЕКСТИЛ“ А.Д. Скопје. 

ТЕКСТИЛ“ А.Д. Скопје на своите потрошувачи им ги обезбедува најдобрите производи со врвен квалитет и по одлични цени. 

Нудиме најсовремена е-продавница за малопродажба во Македонија, со широка понуда на производи достапни за купување online. Располагаме со асортиман од 1000 производи во различни категории на производи. 

Ви благодариме што купувате кај нас!

ЛОКАЦИЈА

Нашите магацини се наоѓаат на следната локација:

Адреса

Перо Наков 31, 1000 Скопје

Работно време:

Понеделник - Петок

08 - 16 часот